۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۹

حدادعادل مطرح کرد؛

بعد از کرونا هم آموزش مجازی را رها نمی‌کنیم

 بعد از کرونا هم آموزش مجازی را رها نمی‌کنیم

رییس بنیاد سعدی در آیین «اختتامیه دوره غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی» گفت که به دلیل دستاوردهای این حوزه پس از کرونا هم آموزش مجازی را رها نمی‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم «اختتامیه دوره غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی» روز سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی، رضا صحرایی معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی و جمعی از شرکت‌کنندگان در دوره که مورد تقدیر قرار گرفتند، برگزار شد. در ابتدای این مراسم احسان طوفان نژاد مسئول آموزش مجازی بنیاد سعدی، به ارائه آماری از چگونگی برگزاری این مراسم پرداخت و گفت: این دوره و برنامه آن بر اساس مدلی طراحی شد که یکی از استانداردترین برنامه‌های آموزشی در سراسر دنیاست که خوشبختانه بازخوردهای مثبتی را برای ما به همراه داشت.
وی با بیان اینکه خوشبختانه بیشترین رضایت‌ها از استاد این دوره بوده است، گفت: این دوره‌ها، دوره‌هایی هستند که در مدت زمان کوتاه، مطالبی کاربردی را به افراد شرکت‌کننده اعطا می‌کنند. ما برای برنامه‌های پیش‌رو نیاز به بروزرسانی ویدئوها و ویرایش متن‌ها داریم که برنامه‌ای برای آن اختصاص داده‌ایم.

سپس ویدئویی از فعالیت‌های مختلف دوره و نظرات برخی از شرکت‌کنندگان خارجی حاضر در آن برای حاضران در نشست پخش شد.

۱۰ سال قبل گمان نمی‌کردم به این سطح از آموزش برسیم

غلامعلی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی در مراسم «اختتامیه دوره غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی» که در محل این بنیاد برگزار شد گفت: ده سال پیش که بنیاد کارش را آغاز کرد تصور نمی کردم بعد از یک دهه از آن روش‌های سنتی حضوری، به چنین سطحی از آموزش دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: ما در ابتدای کار بنیاد ۲۰۰ نفر را از سراسر دنیا به ایران دعوت کردیم و حدود یک ماه آموزش، هزینه سفر، خوابگاه، غذا و.. دانشجویان را به عهده گرفتیم که اگر حالا می خواستیم بپردازیم چند برابر بود. حالا شما مقایسه کنید ۶۰۰ نفر با کمترین هزینه و بیشترین بازدهی در این دوره شرکت کردند.

رئیس بنیاد سعدی گفت: سیاست ما این است که آموزش در فضای مجازی را رها نکنیم و بعد از کرونا هم آموزش در فضای مجازی باقی بماند و هم از لحاظ زیرساختی و مهارت‌ها این کار را گسترش دهیم. باعث خرسندی است که این ۶۰۰ نفر که در این دوره شرکت کردند، فارسی آموز نیستند، مدرس زبان فارسی هستند و بعد از این ده‌ها و صدها نفر را آموزش خواهند داد.

حدادعادل در پایان سخنانش ضمن تبریک به شرکت‌کنندگان در این دوره، گفت: امید است که با حسن شهرتی که بنیاد سعدی پیدا کرده است یک پشتیبان قابل اطمینانی برای زبان آموزان باشد. من از همکارانم خواست دارم که این موقعیت آموزشی به وجود آمده را در وجوه مختلف زیرساختی و مهارتی توسعه دهند.

کرونا موجب تمرکز ما بر آموزش مجازی شد

رضا مراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی درباره دوره غیرهمزمان آموزش تدریس زبان فارسی گفت: این دوره حاصل یکشنبه‌ها و چهارشنبه‌های ماست که شامل ۵۴ قطعه ویدئوست که طی یکسال و نیم انجام شده است و از تکنیک RNG استفاده کردیم، اما چون از دل برآمد، بر دل نشست.

وی ادامه داد: به عنوان معلم دوره دوربین را به مثابه افرادی که روبه‌روم بودند، دیدم و البته کل معاونت آموزش و پژوهش درگیر آن بودند و گروهی موشن گرافی و بعضی هم ویدئو را تعاملی می‌کردند.

صحرایی خاطرنشان کرد: این آغاز راه بود و شرکت‌کنندگان نقاط قوت و ضعف این دوره را بیان کردند و تا یکماه دیگر آن را اصلاح می‌کنیم. بسیاری از آزمون‌ها تغییراتی دارد و پیش‌بینی می‌کنیم تا یک ماه دیگر آن را ارائه کنیم. به جز ارائه نسخه ویرایش شده این دوره آموزشی، دوره طراحی و مطالعه آموزش زبان فارسی را داریم و علاوه بر آن، دوره آزمون سازی را نیز طراحی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین کارهای آموزش مجازی، طراحی نرم افزار چارچوب است، گفت: قرار بود بهره برداری از این نرم افزار را که مبتنی بر دستور زبان است، همین هفته انجام دهیم و به دلیل اینکه بتوانیم رویدادهای خود را عرضه کنیم، آن را به هفته آینده موکول کردیم.

صحرایی ادامه داد: نرم افزار مینا در روزهای آینده وارد بسته آموزشی ما خواهد شد و کارمان تمام شده و اولین نرم افزار مبتنی بر وب در حوزه زبان فارسی است.
وی افزود: مجموعه بزرگی از نرم‌افزارهای ما مانند نرم افزار دوسویه «گام اول» تولید شده‌اند که قابلیت ارائه دارد، اما قصد داریم به شیوه اینترنتی آن را ارائه دهیم. علاوه بر این، نرم افزار وب اکسین قبلاً رونمایی شده، اما با ویراست جدیدی قابل ارائه است.

صحرایی یادآوری کرد: یک مهندس نیز نرم افزار واژه ما را طراحی کرد، اما به دلیل حجم زیاد، به شکل جدیدی در حال طراحی است و فکر می‌کنم تا پایان خرداد ارائه می‌شود.

معاون آموزش بنیاد سعدی با بیان اینکه کل کتاب‌های ما در قالب بسته آموزشی در فضای مجازی در دسترس است، افزود: بحث آموزش مجازی در شرایط کرونایی در مرکز توجه ماست و امیدوارم بتوانیم نیازهای فارسی آموزان دنیا را پاسخ دهیم.

وی در پایان با ابراز خرسندی گفت: مفتخرم اعلام کنم برای نرم افزار «چارچوب» یک ریال هزینه نکردیم؛ یعنی ارزش افزوده‌ای برای شرکت خارجی ایجاد کردیم که حاضر شد محتوای ما را دریافت و سرمایه‌گذاری کند تا بتواند از آن استفاده کند.

سپس با حضور دکتر غلامعلی حدادعادل از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد و تقدیرنامه‌ای به هرکدام از برگزیدگان اعطاشد.

اسامی برگزیدگان دوره غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی بدین شرح است: شهره صادقی، محمدحسین ترابی، فائزه حمیدی، مهسا رشیدی، مینا حامدی، سیده فریده وجدانی، افروز تابعی، مسعود میرشجاعیان، تاتیانا گوریاچکوفسکایا، ریحانه سلیمی، فاطمه راستگو و محبوبه نادری.

کد خبر 5215150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha